Ledeninformatie

Je wilt graag hockey spelen, dan kun je lid geworden.

De club is er ook voor jou. Het is de verantwoordelijkheid van de club jou te laten spelen en je te begeleiden jouw spelniveau te verbeteren door middel van trainingen. De technische commissie heeft daarvoor een heel plan opgezet waardoor jij jouw spelniveau meetbaar kunt verbeteren.

Verder heeft MHC Vianen een enthousiaste club trimhockeyers, die elke maandag van 20:30 - 22:00 bijeenkomen. Geïnteresseerden kunnen gratis en vrijblijvend drie keer mee komen trainen.

Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected].

Mogelijkheden en verplichtingen

Je kunt je vast voorstellen dat onze club draait op vrijwilligers. Van bestuursfuncties,commissies, scheidsrechters, bardienst, klussen, trainers, coaches tot het schoonmaken van het clubhuis, het gebeurt allemaal door vrijwilligers. Mensen die naast het spelen van hockey zich ook inzetten om het geheel te laten functioneren en de vele dingen die gedaan moeten worden, op zich nemen.

Alleen samen kunnen wij het voor elkaar krijgen, daarom verwachten wij dat er ook één en ander door jou gedaan wordt.

Wijziging van het lidmaatschap

In verband met de samenstelling van de teams voor volgend seizoen, is het voor de technische commissie van groot belang dat zij tijdig weten of een lidmaatschap wijzigt of stopgezet gaat worden.

Geef veranderingen van lidmaatschap daarom zo snel mogelijk door aan je coach en de ledenadministratie ([email protected]).

Contributiebedragen seizoen 2018-2019

Contributiebedragen seizoen 2018-2019 Kolom1
Benjamins € 195,00
3-tallen € 215,00
6/8 tallen € 225,00
Junioren CD € 255,00
Junioren AB € 295,00
Senioren € 350,00
Petanque Vereniging Vianen 2000 € 45,00
Student-lid (nieuw) voorwaarde: student, en jonger dan 25 jaar € 305,00
TrimHockey Senior (niet spelend) € 200,00
Donateur € 45,00
Trainingslid Senior (niet spelend) € 200,00
Trainingslid Junioren AB (niet spelend) € 200,00
Trainingslid Junioren CD (niet spelend) € 175,00
DUO-lidmaatschap 1/2 competitie speelgerechtigd (aanmelding alleen per twee duo's, alleen voor senioren i.o.m. TC) € 225,00
Trainingslid Jongste Jeugd (6/8tallen) € 145,00
Zaalhockey Junioren € 87,50
Zaalhockey Senioren € 98,50
Inschrijfgeld € 45,00

Student-lid

Ook in seizoen 2018-2019 geldt de contributiecategorie: student-lidmaatschap (spelend-lid).

Voorwaarden om voor dit tarief in aanmerking te komen zijn:
  • zelf aanvragen bij de penningmeester ([email protected])
  • in het seizoen 2018-2019 aantoonbaar (kopie inschrijving) een opleiding volgen het voortgezet onderwijs (vmbo, havo, vwo, praktijkonderwijs)
  • leeftijd jonger dan 25 jaar.

Betalen in termijnen mogelijk

Het is mogelijk om in meerdere termijnen (2 of 4) te betalen. Wil je in termijnen betalen (als dit nog niet bekend is) of wil je de bestaande termijnbetalingsregeling wijzigen, stuur een e-mail naar [email protected]. Als je de mail verstuurt voor 10 juli dan kan dit voor het komende seizoen verwerkt worden.

Ga je stoppen, zeg dan tijdig op (vóór 1 juni!)

Indien na 31 mei van een jaar wordt opgezegd, is men volgens de statuten de jaarlijkse contributie van het komende seizoen in zijn geheel verschuldigd.

Het bestuur is bevoegd om van deze regel af te wijken en heeft de volgende regeling opgesteld:

• opzegging lidmaatschap na 31 mei, echter vóór 30 september dan is men 50% van de contributie verschuldigd.
  • opzegging tussen 1 oktober en de winterstop betekent 75% van de verschuldigde contributie.
  • opzegging lidmaatschap na 31 december, betekent dat de gehele contributie in rekening wordt gebracht.