Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws

1-9-2021 | 
Beste leden, ouders en vrijwilligers van MHC Vianen!
Na een uitdagend afgelopen jaar staat er eindelijk een nieuw seizoen op het punt te beginnen! We zijn blij dat we – zoals het er nu uitziet - weer kunnen vooruitkijken naar een volledig hockeyjaar!
Lees meer >>

27-8-2021 | 

De trainingsdagen en -tijden van het veldhockey inclusief veldindelingen zijn bekend. Deze zijn te vinden op de website en de MHC Vianen app.

De trainingsdagen en -tijden zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld en afgestemd met - de beschikbaarheid van - de train(st)er(s).

Lees meer >>

15-9-2021 | 
Mijn naam is Maite Tromp-van de Pas. Ooit was ik als kind een mini bij MHC Vianen, en vertrok bij Dames 1. Na jaren op andere plekken in de wereld gewoond te hebben, ben ik nu met ons gezin weer terug in Vianen en trimhockeylid.
Ik werk als Spoedeisende Hulparts in een ziekenhuis.
Lees meer >>
14-7-2021 | 
Zoals aangekondigd vond op 5 juli een strategiesessie met de KNHB plaats over de toekomst van MHC Vianen. Deze sessie is onderdeel van het traject waar we enige tijd geleden samen met de KNHB aan zijn begonnen om een nieuw beleidsplan op te stellen, dat gericht is op de onze toekomst. Voor deze avond hadden zich niet minder dan 20
Lees meer >>

6-9-2021 | 
Vele handen maken licht werk! Op initiatief van de bouwcommissie en heren 1 zijn afgelopen zondag het clubhuis en het buitenterrein grondig onder handen genomen. Allereerst is ’s ochtends de bouwcommissie (aangevuld met enkele vrijwilligers) aan de slag gegaan met het terras, de pétanquebanen, de fietsenstalling en rondom het veld.
Lees meer >>

11-7-2021 | 
Past het niet meer, is het verwassen, is het kwijt of ben je een nieuw lid?
Kijk op de website van MHC Vianen bij Tenue Hier vind je alle informatie over de clubkleding.
Lees meer >>