Clubkleding 
Leden: 
Spelend leden van MHC Vianen bestellen en bekostigen zelf een wedstrijdtenue (shirt, rok of broek en kousen). De bestelling van clubtenues verloopt via de coördinator clubkleding, Elsine de Jonge, via [email protected] (Op termijn kan kleding worden besteld via de website van MHC Vianen. Dit kan t.z.t. via de link naar de webshop van ClubColors. Individueel bestelde kleding wordt dan thuis afgeleverd). Betaling kan via een tikkie, via de kassa bij de barmedewerker of door het beschuldigde bedrag over te maken. 

De speler is zelf verantwoordelijk voor aanschaf en vervanging van shirt, broek/rok en/of kousen bij beschadiging en/of groei. Bestellingen worden zoveel mogelijk per maand verzameld en eens per maand geplaats. Houd daar rekening mee. 

Jongste jeugd (Benjamins) die doorstromen naar ‘spelend lid’ (3- of 6-tallen) hebben ook een wedstrijdtenue nodig (zie hierboven). Voor deze leden worden ‘pas’-dagen georganiseerd. Zij krijgen een uitnodiging voor pas-momenten op de club. De nieuwe kleding voor alle nieuwe spelend leden wordt zoveel mogelijk in 1 keer door de club besteld en vervolgens uitgedeeld. 

In het clubhuis is ‘pas-tenue’ in alle beschikbare maten aanwezig. Indien gewenst kan gepast worden. 

Keepers: 
Keepers krijgen een keepersshirt van de club in bruikleen. Na afloop van het seizoen gaat het keepersshirt terug naar de materiaalman. Een wedstijdtenue wordt, indien gewenst, zelf aangeschaft (zie hierboven). 

Benjamins: 
Voor de Benjamins die meespelen in de Kaboutercompetitie zijn T-shirts met het clublogo beschikbaar in bruikleen (20 x). Deze T-shirts blijven eigendom van de club. Lenen en inleveren verloopt via de coördinator kleding. 

Kousen: 
Nieuwe of extra kousen kunnen aangeschaft worden ‘achter de bar’. Tijdig aangeven bij de coördinator kleding welke maat klaar moet liggen. Betaling kan via een tikkie, via de kassa bij de barmedewerker of door het beschuldigde bedrag over te maken. 

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen naar [email protected]