Clubkleding

Spelregels Tenue MHC Vianen

Nieuwe leden in het seizoen 2018-2019 ontvangen een hockeytenue van de club: een polo, short/rok en kousen. Ná het seizoen 2018-2019 betalen de leden zelf het tenue.

In het clubhuis is ‘pas-tenue’ in alle beschikbare maten aanwezig. Indien gewenst kan gepast worden. Voor de leden die doorstromen naar ‘spelend lid’ (Benjamin naar 3- of 6-tallen) worden ‘pas’-dagen georganiseerd.

Voor de Benjamins die meespelen in de Kaboutercompetitie zijn T-shirts met het clublogo beschikbaar in bruikleen (20 x). Deze T-shirts blijven eigendom van de club. Lenen en inleveren verloopt via de coördinator kleding.

Spelregels m.b.t. tenue:

• Benjamins die doorschuiven naar de 3- of 6-tallen (spelend lid) krijgen een uitnodiging voor een pas-moment in mei en/of juni op de club. De nieuwe kleding van alle nieuwe spelend leden wordt in 1 keer door de club aangeschaft en vervolgens uitgedeeld.
  • De speler is zelf verantwoordelijk voor vervanging van shirt, broek/rok en/of kousen bij beschadiging en/of groei. Zie hieronder.
  • Keepers krijgen een keepersshirt van de club in bruikleen. Na afloop van het seizoen gaat het keepersshirt terug naar de materiaalman.

Bijzondere situatie seizoen 2018-2019

• In principe is het gekregen tenue eigendom van de speler. Voorwaarde is dat de speler langer dan een jaar lid blijft.
  • Bij opzeggen binnen een jaar lidmaatschap: het tenue wordt ingeleverd bij de coach of de coördinator kleding óf men betaalt de afkoopsom van €42,50. (Dit is exclusief de eventueel verschuldigde contributie).
  • Bij opzegging na een jaar lidmaatschap mag het complete tenue worden behouden. Een speler die langer dan 1 jaar lid is geweest, mag het oude/te kleine tenue zelf ruilen/doorverkopen aan andere leden. De club speelt hier geen rol in.
  • Keepers hebben recht op een compleet tenue. In het seizoen 2018-2019 voor rekening van de club. Daarnaast krijgen zij een keepersshirt van de club in bruikleen (zie hierboven).

Levering/logistiek nieuwe kleding:

• Kousen kunnen aangeschaft worden ‘achter de bar’. Tijdig aangeven bij de coördinator kleding welke maat klaar moet liggen. Betaling kan via de kassa bij een barmedewerker.
  • Er is geen fysiek verkooppunt. Op termijn kan kleding worden besteld via de website van MHC Vianen. Dit kan t.z.t. via de link naar de webshop van ClubColors. Individueel bestelde kleding wordt thuis afgeleverd.
  • Tot de webshop beschikbaar is, verloopt de bestelling van clubtenues via de coördinator clubkleding, Elsine de Jonge, via [email protected]. Betaling verloopt via de penningmeester.

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen naar; [email protected]