Clubkleding 
Leden
Spelende leden van MHC Vianen hebben een wedstrijdtenue nodig. Zij bekostigen zelf een wedstrijdtenue. Een wedstrijdtenue bestaat uit een shirt, rok of short en kousen.

Jongste jeugd (Benjamins) die doorstromen naar 'spelend lid' (3- of 6-tallen) hebben ook een wedstrijdtenue nodig.
De speler is zelf verantwoordelijk voor aanschaf en vervanging van shirt en/of rok/short en/of kousen bij groei en/of beschadiging.

Keepers
Keepers krijgen een keepersshirt van de club in bruikleen. Deze keepersshirts zijn en blijven eigendom van MHC Vianen. Lenen en inleveren verlopen via de materiaalman/keeperstrainer. Een wedstrijdtenue wordt, indien gewenst, zelf aangeschaft.

Benjamins
Voor de Benjamins die meespelen in de Kabouter Competitie zijn shirts met het clublogo beschikbaar. Zij krijgen dit shirt in bruikleen. Deze shirts zijn en blijven eigendom van MHC Vianen. Lenen en inleveren verlopen via de coördinator clubkleding.

Pasdagen
Indien gewenst kan in het clubhuis gepast worden. In alle beschikbare maten is een pastenue aanwezig.
Voor de doorstromers vanuit de jongste jeugd worden pasdagen georganiseerd. Zij krijgen een uitnodiging voor pasmomenten op de club.


Maten en kosten tenue

Junior (maat 116-164)
Shirt - € 34,95
Rok/short - € 34,95
Kousen (XS-XL) - € 13,00
Compleet tenue - € 82,90

Senior (maat XS-2XL)
Shirt - € 37,50 
Rok/short - € 37,50 
Kousen (XS-XL) - € 13,00 
Compleet tenue - € 88,00

Maten kousen: XS (schoenmaat 27-30), S (schoenmaat 31-35), M (schoenmaat 36-40), L (schoenmaat 41-45), XL (schoenmaat 46-50).

Aanschaffen, vervangen en betalen tenue
Het aanschaffen of vervangen van een (onderdeel van een) tenue en/of kousen verloopt via de coördinator clubkleding. Nadat de speler heeft doorgegeven welke maat nodig is, wordt het (onderdeel van een) tenue besteld. Kousen zijn altijd op voorraad en kunnen per direct geleverd worden.

Vanwege de huidige coronamaatregelen kan alleen betaald worden door het verschuldigde bedrag over te maken.

Coördinator clubkleding
De bestelling van tenues en kousen wordt verzorgd door Elsine de Jonge. De tenues voor nieuwe leden worden zoveel mogelijk in één keer door de coördinator besteld en vervolgens uitgedeeld. Bestellingen voor bestaande leden worden zoveel mogelijk per maand verzameld en eens per maand geplaatst i.v.m. de leveringskosten. Houd daar rekening mee en geef daarom op tijd door wat er nodig is.

Voor verdere vragen kunt u een e-mail sturen naar Elsine de Jonge: [email protected].