BESTUUR

5-11-2020
Afgelasting zaalcompetitie én midwintercompetitie!

De KNHB heeft gecommuniceerd dat zowel de zaalcompetitie als de midwintercompetitie tot eind van het jaar niet van start kunnen gaan. Als gevolg daarvan zullen er in het nieuwe jaar te weinig speelweekenden over blijven om dit te compenseren, waarop door de KNHB besloten is zowel de zaalcompetitie als de midwintercompetitie 2020-2021 af te lasten.

Op dit moment werkt de KNHB aan twee scenario's: één waarbij de competitie start in januari 2021 en één waarbij de competitie start in februari 2021. Zodra hier meer bekend over is (en wat het voor ons inhoudt), melden we dat uiteraard zo spoedig mogelijk.

5-10-2020
Geen zaalcompetitie 2020-2021!

Als gevolg van de verscherpte maatregelen die sinds vorige week gelden, hebben we besloten dit jaar als club niet deel te nemen aan de zaalcompetitie. De risico's - zowel qua gezondheid als qua financien (voor de club en voor de ouders) - zijn te groot, de maatregelen te zwaar en er is eerder zicht op verdere aanscherping dan op versoepeling van de regels.

Wellicht dat we kunnen deelnemen aan een vorm van Wintercompetitie, maar daarover is nu nog niet genoeg bekend. Vooralsnog kunnen de trainingen (buiten) deze winter gewoon doorgaan en wellicht dat ook oefenwedstrijden gespeeld kunnen worden.

Zodra er meer bekend is over het winterseizoen melden we dat uiteraard direct.