Nationale Sportweek 2016

5-9-2016  | 

Namens de gemeente Vianen:

De Nationale Sportweek 2016 vindt dit jaar plaats van 17 t/m 25 september. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel sporten en bewegen te promoten. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. Meer dan 200 gemeenten in Nederland doen mee aan dit initiatief. Dit jaar doet de gemeente Vianen voor het eerst mee.

 Wij organiseren speciaal activiteiten voor onze samenwerkingspartners. We hebben een aantal leuke activiteiten samengesteld waar je gratis voor kunt inschrijven. Zo kun je meedoen aan een stadswandeling waarbij je al wandelend van een gids informatie krijgt over Vianen. Er zijn clincis van yoga / pilates, bootcamp en (S)Cool on Wheels. (S)Cool on Wheels is een clinic waarbij je kunt ervaren hoe het is om te sporten in een rolstoel. Deze clinic wordt gegeven aan de groepen 8 van de basisscholen en het middelbaar onderwijs. Dit jaar doen alle groepen 8 van de basisscholen in Vianen mee. Speciaal voor deze week kun je ook ervaren hoe leuk dit is en wat je allemaal kunt in een rolstoel. De clinic wordt gegeven door Paul Toes, speler van het Nederlands rolstoelbasketbalteam dat binnenkort meedoet op de Paralympische Spelen in Rio.

Ik hoop dat je enthousiast bent geworden om samen in beweging te komen. Aanmelden kan via https://nl.surveymonkey.com/r/DZYWS6P

 
 

terug naar vorige scherm