The Olympic Experience; Oranje hockeyfeest 18 en 19 augustus 2016

1-6-2016  | 

Via onze sponsor RABOBANK AV

Beste hockeyer,

Het grootste sportevenement komt er deze zomer weer aan; de Olympische Spelen in Rio! Tijdens de Olympische Spelen, die plaatsvinden van 6 augustus t/m 21 augustus 2016, vindt The Olympic Experience plaats op het sportstrand van Den Haag.  

Op 18 en 19 augustus 2016 vinden de hockeyfinales in Rio de Janeiro plaats. Een fantastisch moment om op deze dagen van de hockeyfinales twee grote hockeyfeesten te organiseren op een hele vette locatie, namelijk het strand van Scheveningen. Een unieke Olympische beleving in Nederland waar Oranje supporters samen komen om de hockeyteams aan te moedigen op weg naar de gouden plak. Een ouderwets gezellig Oranje hockeyfeest waar je op het strand kan genieten van een spannende hockeywedstrijd en een heerlijk zomers avondzonnetje. Daarnaast kan je genieten van al het lekkere eten en drinken op het terrein, want €10,- aan consumptiemuntjes zitten al bij het kaartje in! De wedstrijd wordt live uitgezonden op grote schermen en de voorbeschouwing wordt gedaan door een oud-international. Na de wedstrijd zal het feest losbarsten en kunnen we genieten van een live optreden van niemand minder dan Nielson. Ook zullen de 538 Dj’s On Tour het dak eraf draaien! 

Dus kom samen met je teamgenoten, trommel je oud-teamgenoten op of neem je hockeyvrienden en -vriendinnen mee, want dit Oranje hockeyfeestje wil jij niet missen!

Bestel deze exclusieve kaartjes voor € 15,- pp (inclusief consumpties t.w.v. €10,-) via de ticketshop.
De kaartverkoop is gestart dus zorg dat je snel kaarten bemachtigd want er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar (op=op).

Thema                Oranje Hockeyfeest
Wanneer?          18 en 19 augustus 2016, 20:00 – 01:00 (start finale 22:00)
Waar?                 Het sportstrand van Den Haag - Strandweg 4, Scheveningen
Wie?                   Alle 18+ Oranje hockeyfans
Line-up               Nielson en 538 Dj’s On Tour
Tickets                Exclusief online verkrijgbaar €15,- per stuk (inclusief consumpties t.w.v. €10,-)

https://tickets.shakethecounter.com/rabobank/shop/event/abe891dd-0481-4f9b-927f-9e78064e978d/nl-nl

 
 

terug naar vorige scherm