Voorlopig trainingsschema 2015-2016

12-7-2015  | 
In het voorlopige trainingsschema kun je terugvinden op welke dagen je volgend seizoen moet trainen en wie je trainer zal zijn. Er zijn nog een paar vraagtekens en open plekken, die voor het begin van het nieuwe seizoen nog ingevuld zullen worden. Verder hebben we geprobeerd om zoveel mogelijk teams in te delen bij onze toptrainers Lars Balk of Floris de Ridder. Als jouw team nog niet bij één van hen is ingedeeld, dan zal dat op een bepaald moment in het seizoen wisselen met een ander team. Kortom, ieder team krijgt volgend seizoen trainen van Lars of Floris.
 
Alle teams gaan een keer op het water- en op het zandveld trainen om zo het verschil tussen water en zand te kunnen trainen. Je zult merken, dat op water hockeyen heel anders is dan op het zandveld. Op een waterveld stuiteren ballen veel meer en dus is het moeilijk een bal te stoppen. Aan de andere kant heb je de bal meer onder controle, omdat de bal als het ware aan je stick blijft plakken door het water.
 
We wensen jullie heel veel plezier met de trainingen in het nieuwe seizoen en hopen, dat jullie weer veel zullen leren op de nieuwe hockeyvelden!
 
Heb je nog vragen, mail dan naar [email protected]


Bijlage: Voorlopige veldindeling trainingen 2015-2016 (versie 10-07-2015).xlsx
 
 

terug naar vorige scherm