Meldpunt Hoofdblessures; reageer voor 1 juli 2015

24-6-2015  | 

Meldpunt hoofdblessures

Heeft u of iemand uit uw omgeving ernstig hoofdletsel opgelopen door hockey?  Laat dit dan aan de KNHB weten voor 1 juli a.s.  Vanaf 1 juli 2015 worden de meldingen van seizoen 2014-2015 onderzocht. 

Sinds 2005 onderzoekt de KNHB ernstig hoofdletsel bij hockeyers. Naar aanleiding van dit onderzoek is besloten om alle ernstige hoofdletsels te registreren. Na registratie ontvangt de melder of het slachtoffer een enquête. Door middel van de enquête wil de KNHB meer inzicht krijgen in het ontstaan en de gevolgen van ernstig hoofdletsel.

Wij rekenen tot de slachtoffers van ernstig hoofdletsel alle slachtoffers met oa. als diagnose een hersenkneuzing, hersenletsel, fracturen van de schedel of hersenschudding. Oftewel ernstig hoofdletsel waarbij behandeling door een specialist noodzakelijk was. 

De volgende gegevens heeft de KNHB van u nodig om u of het slachtoffer de enquete toe te sturen: 
Naam: ......
E-mail: .....
Telefoonnummer: ....
Korte beschrijving van het hoofdletsel: .....

Stuur deze gegevens naar Kara Meijer, [email protected] en de enquete wordt naar u gemaild zodat u die kunt invullen en retour mailen. Alvast bedankt voor het melden van de hoofdblessure en sterkte met het herstel.

 
 

terug naar vorige scherm