Coachavonden en hoe verder

18-5-2015  | 

Afgelopen weken zijn er voor coaches, trainers en begeleiders een drietal avonden georganiseerd om geïnteresseerden de fijnere kneepjes van het coachen bij te brengen.

Erik Schreuder, trainer/coach van Heren 1, heeft met de aanwezigen op verschillende manieren een aantal verschillende basisprincipes uitgediept.

Op de eerste twee avonden zijn theorie en praktijkoefeningen afgewisseld om inzicht te geven in onderwerpen als positiespel, verdedigen, aanvallende varianten en druk zetten. De laatste avond is er extra aandacht besteed aan vragen van de aanwezigen en voorbeelden uit de praktijk.
Ook is tijdens de drie avonden door Frans Manders toelichting gegeven op de voor MHC Vianen uitgewerkte methode van Talent Gericht Coachen. Deze aanpak zal komend seizoen actief worden uitgedragen naar alle coaches, trainers en begeleiders om ze ondersteuning te geven.

De aanwezigen waren na afloop zeer positief over de aangeboden informatie en de praktische toepasbaarheid. De eerste ervaringen konden op de derde avond zelfs al gedeeld worden.

Hou dus de site in de gaten voor meer informatie over deze avonden.

 
 

terug naar vorige scherm