Gratis fitness voor heel Nederland

1-5-2010  | 

Afgelopen maand zijn vele Hollanders gestart met een gratis fitness proefweek. Op veler verzoek kan de gratis proefweek nog tot 1 juni worden aangevraagd via de website fitnessinholland.nl. Het is heel eenvoudig; ga naar fitnessinholland.nl, vul postcode in, selecteer Fit Vianen in Vianen en vul naam, emailadres en telefoonnummer in. Er wordt gebeld voor een eerste afspraak.

Nationale Beweegmaand verlengd.

Onze bevolking vervet; zo'n 50% heeft overgewicht, waarvan 10% ernstig overgewicht heeft. De maand april stond daarom in het teken van bewegen. Al enkele jaren vindt de derde week van de maand april de Nationale Sportweek plaats, een initiatief van NOC-NSF. Deze week sluit goed aan bij de gedachte achter de nationale beweegcampagne "Fitness in Holland"; kennismaken met een gezondere leefstijl zou gratis moeten zijn voor iedereen. Door de grote animo is de beweegmaand april verlengd tot 1 juni!

Gratis proefweek fitness

Voor veel mensen is de drempel om te gaan sporten in een fitnesscentrum best hoog. Dankszij de gratis proefweek kunnen deelnemers eerst het centrum van hun keuze uitproberen. Op veler verzoek kan de gratis proefweek nog tot 1 juni worden aangevraagd.

Over Fitness in Holland

De campagne wordt ondersteund door brancheorganisatie Fit!Vak, De Telegraaf, de NOC-NSF en door Fit Vianen. Aanvragen van de gratis proefweek gaat eenvoudig via FinessinHolland.nl. Onder de aanvragers worden tien boeken "Jouw Personal Trainer" van deskundige Oswin Beingsick verloot. Of kijk op de website fitvianen.nl van Fit Vianen.

 
 

terug naar vorige scherm