Vrijwilligers gezocht!

25-8-2020  | 
Beste leden,

Vrijwilligers zijn altijd welkom, want MHC Vianen zijn we samen!

Wil je helpen om de jeugd en volwassenen plezierig te kunnen laten sporten? Bijvoorbeeld door het team van je kind te coachen? Of training te geven? Een bestuursfunctie te vervullen? Of actief te zijn binnen een van de commissies die MHC Vianen rijk is?

Voor sommige functies is hockeyervaring handig, maar vaak is juist ervaring & inzet gevraagd op ander (vak)gebied zoals communicatie of organisatie.

In de zomer van 2017 hadden we op de club een 'denktank-avond' als gevolg van een demissionair geworden bestuur. Een aantal personen heeft zich die avond aangemeld voor het bestuur, en voor een aantal van die personen zit de termijn van 3 jaar er nu op.
We zijn dan ook dringend op zoek naar nieuwe bestuursleden (en natuurlijk ook naar extra commissieleden en vrijwilligers) !

Deelnemen aan het bestuur of commissies is een leuke manier om meer verbonden te raken met je club. Zolang je maar de hulp hebt van anderen, is het bovendien niet veel werk. Het gaat om een paar uur per maand die je besteedt...

Heb je zin om de komende tijd deel uit te maken van het bestuur van MHC Vianen of één van onze commissies? Laat het ons weten via [email protected] of spreek ons gewoon even aan...

Bestuur MHC Vianen
 
 

terug naar vorige scherm