'The week after' - Kampioenswedstrijd met een feestelijke seizoen afsluiting

17-6-2018  | 

Op het zonnige veld van MHC Vianen is het Heren 1 team na een spannende wedstrijd met 3-1 (bijna) kampioen geworden in de reserve 4e klasse. De tegenstanders van Voordaan kwamen na de 1-0 van Vianen terug met hun eigen doelpunt. Voor het kampioenschap was dit echter niet voldoende. Na een zeer spannende tweede helft, maar met een overtuigend Vianen, was het een kwestie van wachten op de winnende treffer. Die kwam echter pas aan het eind van de wedstrijd. Het publiek ging uit zijn dak. 

 

Aangezien de evenementencommissie voor de huldiging van alle jeugdkampioenen (6 kampioenen van de zaalcompetitie en de 3 veldkampioenen) een geweldig hockey feestje georganiseerd had, konden de heren hun felicitaties van meer dan 400 aanwezige hockey liefhebbers in ontvangst nemen. 


Naast de wedstrijd van Heren 1 werd een keepersclinic gehouden voor alle jeugdkeepers van Vianen. Met drie keepertrainers van Kidspower, waaronder Erin, de keepster van het nationale B opleidingsteam was dit een leerzame en leuke clinic. 

Nadat alle medailles en glaasjes (nep)champagne uitgedeeld waren, konden de spelers en hun ouders, vrienden en bekenden zich te goed doen aan een heerlijke barbecue. In de zon, met gezellige muziek en veel drankjes was de voorraad hamburgers snel op. 


Op deze wijze heeft MHC Vianen, die dit seizoen met wat tegenslagen moest opstarten, het jaar positief en gezellig seizoen afgesloten. 


Met een grote groep vrijwilligers, die dit seizoen met veel helpende handen enorm veel klussen gedaan hebben, en trainingen en wedstrijden hebben begeleid, is de vereniging weer een actieve en hechte groep geworden. 


In het nieuwe seizoen gaat MHC Vianen spelen met twee herenteams en twee damesteams. Het Heren 1 team, bestaande uit deels Heren 1 en deel jongens uit de JA1, die afgelopen seizoen al regelmatig invielen in de Heren 1, kan MHC Vianen met opgeheven hoofd terug keren in de 4 bondsklasse.


Voor Dames 1, tevens in de 4e klasse spelend, wordt nog gezocht naar een nieuwe trainer/coach.


Namens het bestuur en vrijwilligers wensen wij jullie een mooie zomervakantie!


Meer foto's kan je vinden op:

https://www.facebook.com/mhc.vianen/posts/2019318914808499?notif_id=1529181904639298&notif_t=notify_me_page 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm