ALGEMEEN

29-6-2019
Definitieve teamindeling Junioren en Jongste Jeugd hockeyseizoen 2019-2020

Hierbij publiceren wij de definitieve teamindeling voor de Junioren en Jongste Jeugd voor het komende hockeyseizoen 2019-2020.

Als Technische Commissie hebben wij een aantal wijzigingen in een aantal teams doorgevoerd. Dit heeft mede te maken met een aantal onverwachte opzeggingen, waardoor de eerder gepubliceerde teamindeling flink is gewijzigd.

We hebben ons uiterste best gedaan om aan alle wensen van ieder individueel lid tegemoet te komen, maar willen jullie erop wijzen dat het helaas niet mogelijk is geweest om aan alle wensen te voldoen.

Sommige teams zijn nog steeds krap qua bezetting, dus help elkaar waar nodig als er een spelerstekort is.
Hockey is en blijft een teamsport, dus zorg ervoor dat je zoveel mogelijk aanwezig bent tijdens de hockeywedstrijden en trainingen. Laat je team, maar ook trainers en coaches niet in de steek!

We verwachten geen wijzigingen meer te hoeven doen, maar indien dat toch noodzakelijk blijkt te zijn, dan kan de teamindeling nog worden gewijzigd.

Wij wensen iedereen een mooie zomer toe en zien jullie graag weer op de hockeyvelden in de laatste week van de schoolvakantie.

Met sportieve groet,

TC MHC Vianen

31-3-2019
Fris sprankelende gele kousen nodig?

of een maatje groter nodig??

Dat kan nu via

[email protected]

• Kousen: Geef de maat door en ze worden voor je klaargelegd ‘achter de bar’. Betalen kan via de kassa bij de barmedewerkers.
  • Tenue: Passen kan op de club! Geef de maten door en het wordt voor je besteld. Betaling verloopt via de penningmeester. Je krijgt bericht als de kleding voor je klaar ligt.

Voor verdere informatie: kijk op de website van MHC Vianen

Onder tabje ‘De Club’ - ‘Tenue’ .