Dames Vianen pakken eerste winst

13-11-2013  |

<p>Tegen Waddinxveen kwamen de dames van Vianen voor de eerste keer dit seizoen tot winst. Het harde trainen in de afgelopen week op het samenspel en het afronden op doel resulteerden in een mooie 3-1 winst.</p>
<p>Een gemotiveerd team kwam het veld op voor een goed resultaat. Via goed spel werden kansen gecreëerd en druk gezet op de tegenstanders. Aangezien alle spelers aanwezig waren kon er goed doorgewisseld worden. Dit gaf de spelers te kans zich in het veld leeg te lopen in de acties. Ondanks de voorsprong die Waddinxveen nam na balverlies en te laat ingrijpen (0-1), bleef de spelhouding positief. Dat resulteerde in een paar mooie kansen, welke na een strakke pass door de cirkel werd afgerond door Lianne Stolk (1-1). De strafcorner, die vrijwel direct na de goal ontstond, werd feilloos ingeslagen door Kelly Steenbeek en bracht de 2-1 voorsprong.</p>
<p>Hierna zakte het team iets in, maar na een goede onderschepping op het middenveld en een strakke pass door de cirkel kon Marinella Beezemer nog net haar puntje van de stick tegen de bal zetten tot de ruststand 3-1 voor Vianen.</p>
<p>In de tweede helft begon Waddinxveen de druk op te voeren, maar door geconcentreerd te blijven en gecontroleerd te spelen konden de dames van Vianen de rust en voorsprong bewaren. Nadat de scheidsrechters voor het einde van de wedstrijd gefloten hadden, vierden de dames van Vianen deze overwinning met veel plezier en gejuich.</p>