Mijlpaal bereikt bij de interieurverbouwing

24-2-2009  | 
 
 
Na het noeste schilder- en plafondwerk is afgelopen week wederom een dikke mijlpaal bereikt in de verbouwing van het interieur van onze MHC kantine: de banken zijn geplaatst en de bar is voorzien van een nieuwe bekleding. De nieuwe banken zijn, voor extra zitgenot, voorzien van heerlijke kussen. Kom snel een keer langs en ga een keertje proefzitten. (zie bijgaande foto's voor een eerste snelle impressie).
De laatste loodjes zijn nu begonnen, want er moet nog wat werk verricht worden aan de verlichting en wellicht ook nog wat aan de verdere aankleding. Ook aan het geluid moet nog wat gesleuteld worden, want de geluidsversterker op de club heeft de verbouwing niet overleeft (geen idee of hier een causaal verband is overigens). Een klein poging om de zaak te redden heeft niet gebaat: na wat vonkjes en gesputter maakte de veiligheidszekering op gepaste wijze het einde aan het leven van de versterker. Mocht iemand nog een oud versterkertje staan ergens op zolder, dan horen we dat graag!
Het spreekt natuurlijk voor zich dat we met zijn allen er voor gaan zorgen dat onze opgeknapte kantine ook mooi en schoon blijft.


Bijlage: SteigerhoutMHCV.jpg
 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm