Corona update

Familietoernooi 2012: nat maar heel gezellig!

31-8-2012  | 

Het traditionele Famiie Hockeytoernooi op zondag 26 augustus is uitstekend verlopen.

Op drie velden kruisten verschillende kleurrijke teams sportief de hockeydegens. De kleintjes kregen voorrang en scoorden de mooiste doelpunten.

Chantal Mathot heeft weer vele kinderen gelukkig gemaakt met haar schminkvaardigheden. De EHBO afdeling was aanwezig. Zware blessures zijn uitgebleven. Niemand is verstrikt geraakt in een suikerspin van Marcel van de Hoef. Senso Wok , onze buurman, heeft weer een heerlijk buffet geleverd.

Gedurende de dag is aandacht uitgegaan naar het behoud van het Hertenkamp in Vianen. De loterij ten bate van de stichting Hertenkamp Vianen heeft € 255,00 opgeleverd. Pieter-Bas de Wit en Robert Goes maakten van de trekking een ware happening.

Grote dank gaat uit naar de middenstand van Vianen, die de prijsjes voor de loterij ter beschikking heeft gesteld.

CiGO, Bakkerij Steehouder, Het Viaanse Kaashuis, Gall & Gall, DA Drogist De Lekpoort, Het Panterhuis, De Blokker, Slagerij De Goeij, Bloemenwinkel Pand 28, en tenslotte Dierenspeciaalzaak Witkamp krijgen van ons een pluim voor hun maatschappelijke betrokkenheid.

Ook een pluim gaat uit naar het team van Heren 1 dat de organisatie van de dag op zich had genomen. Velen hebben hen met het goede verloop van de dag gecomplimenteerd. Hulde!

We zien iedereen graag terug bij het Familietoernooi in 2013.

FHT-cie


 
 

terug naar vorige scherm