Woensdag 16 juni: Fit Vianen’s Ladiesnight voor alle voetbalvrouwen!

5-6-2010  | 

Op woensdag 16 juni organiseert Fit Vianen de inmiddels tot zeer drukbezocht evenement uitgegroeide Women Only avond voor de vrouwelijke leden van het fitnesscentrum. Maar ook dames die geen lid zijn van Fit Vianen zijn van harte welkom tijdens het sfeervolle “vrouwen onderonsje”, speciaal voor die "voetbalvrouw"die het zat is dat haar man weer aan het “bankhangen” is voor alweer een voetbalwedstrijd! Het fitnesscentrum is dan vanaf 19.30 uur geopend voor alle vrouwen die niet alleen sportief zijn maar ook geïnteresseerd in beauty en mode!

Tijdens de Ladiesnight is de toegang gratis voor alle vrouwen uit Vianen en omstreken en is het centrum dus ook toegankelijk voor niet-leden van Fit Vianen. De dames kunnen deelnemen aan enerverende groepslessen en kunnen gebruik maken van de fitnessruimte. Ook deze keer kunnen de dames weer gezellig shoppen langs leuke standjes gevuld met de musthaves voor iedere vrouw! Maar ook is er informatie over make-up, gebitsverzorging en kapsels. En zullen er masseuses en schoonheidsspecialisten aanwezig zijn die het nieuwste op het gebied van lichaamsverzorging tonen. Deze keer zullen met name de lokale ondernemers zich presenteren en diverse aanbiedingen op hun kraam hebben.

Uiteraard heeft Fit Vianen ook een mooie actie: tijdens de WK maanden kunnen mensen een maand gratis sporten!

De “Ladiesnight” van Fit Vianen vindt plaats op woensdag 16 juni vanaf 19.30 uur. Vooraf dient men zich in te schrijven en ontvangt men een leuke attentie tijdens de avond.

Het fitnesscentrum aan de Lijnbaan is dan alleen toegankelijk voor dames en toegang is gratis.

Voor meer informatie [email protected].

 
 

terug naar vorige scherm