Familie Hockey Toernooi

16-7-2017  | 

Hallo mede-hockeyers, ouders, vrienden, familie, (collega’s) van MHC Vianen,

 

Zondag 3 september is het zover! Dan kunnen jullie allemaal weer meedoen aan een spannend Familie Hockey Toernooi!! Nodig al je vriendjes of vriendinnetjes uit, je ouders, je leukste tante of oom, neefje of nichtje, opa of oma of zelfs gezellige collega’s die wel een potje willen hockeyen, uit voor deze dag! Iedereen is welkom!

We beginnen de dag om 10.00 uur. Dan zullen de teams zich moeten aanmelden bij de informatiebalie. Bij deze aanmelding hoort ook de betaling (zie inschrijfprijzen). Dan worden er in verschillende poules partijtjes gehouden van 25 minuten met min. 8 personen per team. (max. 12) Per team zal er ook een lunch verzorgd worden zodat iedereen er de tweede (en derde) helft van het toernooi weer volop tegenaan kan! Rond de middag als alle partijen beëindigd zijn, vindt er een uitreiking plaats. Daarna is er nog ruimte voor een seizoens-openingsborrel, hierover later meer.

 

Lijkt het je gezellig om deze dag mee te maken? Opgeven voor het toernooi kan als team(Bedenk een leuke teamnaam en een passend tenue), maar ook kun je je individueelopgeven, wij zullen dan een plek voor je vinden in een team.

 

De inschrijfprijzen:

·       Volwassenen individueel €10,-

·       Kinderen t/m 12 jaar  individueel €5,-

Opgeven kan tot 20 augustus dus wees er snel bij!! Schrijf je je in voor 10 augustus dan ontvang je €5,- korting per team.  Opgeven doe je door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar [email protected] Vermeld hierbij de namen, leeftijden en jullie teamnaam. Als je extra hockeysticks te leen hebt zou dat heel fijn zijn, laat het ons weten! Heb je geen stick ter beschikking? Laat het ons dan ook weten. Heb je nog vragen? Mail ons gerust.

 

Hopelijk tot 3 september! Wij hebben er al heel veel zin in!

 

Groetjes,

de Evenementencommissie

 

 
 

Reageren op het nieuws?
reactie
lidnummer
wachtwoord
 
terug naar vorige scherm